Knallsuksess for Dinakonsert!

http://www.kvinesdal.no/?p=3724
Fv: John Kåre Gullestad, Rune Edvardsen, Rune Svindland og Carina Egeland. Foto: Dina stiftelsen

Fv: John Kåre Gullestad, Rune Edvardsen, Rune Svindland og Carina Egeland. Foto: Dina stiftelsen

Lørdag arrangerte Kirken i Dalen en veldedighetskonsert til inntekt for Dina Stiftelsen ved Badeanlegget i Sarons Dal. I overkant av 300 mennesker var møtt fram i for å overvære det fire timer lange arrangementet.

Med artister som Emilie Omland Grimstad, Irmelinn Stakkeland, Rune&Cutta, Fjotlandsjentene og Hardcore Troubadours ble det samlet inn drøyt 40 000 kroner som skal gå til innkjøp en minibuss til Dinasenteret i den kongolsiske byen Goma.

Bygdedugnad

– Vi er utrolig takknemlige til næringslivet i Kvinesdal med Fekkefjord Sparebank i spissen som har vært med og bidra til dette arrangementet, sier en knallfornøyd Carina Egeland i arrangementkomiteèn. – Og ikke minst alle de lokale artistene som stilte gratis opp og gjorde denne lørdagen til en fest. Vi synes det var veldig gøy å kunne presentere så mange lokale artister og samtidig samle inn penger til et godt formål.

Grunnleggeren av Dina Stiftelsen, Rune Edvardsen, deltok selv under konserten. – Kjempegøy at så mange kom . Dina Stiftelsen har på mange måter blitt en bygdedugnad i Kvinesdal, noe som ble bevist også i dag.

Vinn tur med Dinastiftelsen

Minibussen koster 50 000 kroner i innkjøp, og de resterende kronene som trengs etter lørdagens konsert satser arrangørene på å få inn gjennom lotteriet som hadde kick-off i helga. Gevinstene er to turer med Dina Stiftelsen til Kongo, Burundi eller India. Flybillettene er sponset av OK Reiser, og hver tur har en total verdi av 35 000 kroner. Trekningen er i romjula, så folk har hele høsten på seg for å bli med i trekningen.