RE:SIGNERT

http://www.kvinesdal.no/?p=2268
Signe Schineller på TVNorge i kveld.

Signe Schineller fra Kvinesdal på TVNorge i kveld.

Når oppussingen er blitt en mareritt, er snekker Otto Robsahm mannen som kan ordne opp. På TVNorge i kveld kan du se Sinnasnekker’n fikse både kaotiske hus og skakkjørte forhold. I denne nye serien fra TVNorge har en eks kvindøl en sentral rolle. Signe Schineller, kjent fra sine interiørinnslag på TV2 sitt program God Morgen Norge, er igjen klar for tv ruta. Denne gang som fast interiørkonsulent sammen med Sinnasnekker’n, Otto Robsahm!

Signe skriver i sin blogg RE:SIGNERT:
“Sinnasnekkern som har premiere på TVNorge 31 august kl 20.30!

Her er jeg med som fast interiørekspert.

I de 10 episodene møtte jeg mange herlige mennesker! MEN også mye rot og håpløse interiørprosjekter, mange ulike stiler, både gjennomført og ikke gjennomført. Etter en uke med oppussing hos de respektive familier var det min jobb å innrede og style til slutt. Men dette måtte selvsagt gjøres slik at familien som bor der skulle trives. Det var ofte en utfordring å kjenne nettopp på dette, når de ikke hadde en definert stil! Jeg måtte stille meg spørsmål: Hvem er disse menneskene. Hva liker de? Hvilken stil skal jeg velge til hjemmene deres?

Dette er noe jeg måtte føle og spørre meg frem til. UTEN å avsløre hva resultatet kom til å bli selvsagt. Det er et faktum: Mange vet hvordan de vil ha det i heimen, andre sliter.

Hvilken stil skal man gå for når man synes flere stiler er fine? Hva skal man satse på? Tenk om man ikke trives med det man velger ut? Vil man gå lei? Det er ikke alltid lett. Forstår godt at enkelte leier inn interiørhjelp. Det kan ofte lønne seg! Da slipper man å bruke tid og penger på et resultat man ikke er fornøyd med.

Gled dere!
Lover tårer, tips til oppussing, bra underholdning og inspirasjon!”

Signe har uten tvil gjort seg bemerket innenfor temaene som omhandler redesign, gjenbruk, interiør og inspirasjon. Tidligere i år hadde blant annet eks kvindølen også et stort oppslag i Dagavisen om dette emnet.

Hun bodde flesteparten av sine barne og ungdomsår i Kvinesdal og flyttet fra bygda etter ungdomskolen. Signe har vært på flyttefot i flere perioder av sitt liv og er født i New York, sammen med sine tre søsken, Joshua og tvillingene, Lisbeth og Catherine. Siden har hun blant annet bodd i Fjellveien i Hamrebakkene og på øya Leka i Nord Trøndelag. Et fantastisk sted som hun og familien bruker flittig til ferieopphold. Signe er for tiden bosatt i Oslo men har fortsatt flere venner fra Kvinesdal. Hennes far, Frank Schineller, bor fortsatt i bygda og var i flere år lærer på ungdoms- og den videregående skolen.

Signe jobber nå som freelance stylist og startet i 2002 med boliginnredning og dekorasjon. Har jobbet 2 år i magasinet KK der hun sluttet i april 2009.

Bloggen REsigneRT finner du her: resignert.blogspot.com/

www.tvnorge.no/programmer-tvn/sinnasnekker-n/lag-en-skatt-1.5461

Signe Schineller og norges oppussingsskjendis nr. 1 Otto Robsahm.

Signe Schineller og norges oppussingsskjendis nr. 1 Otto Robsahm.