Nye bloggere fra dalaføret

http://www.kvinesdal.no/?p=3775
Tjodolvs hær anno 2010 i inn og utland.

Tjodolvs hær anno 2010 i inn og utland.

Blogging er populært som aldri før, og mange spennende utgaver finnes på nettet ført i tastaturet av kvindøler rundt om i hele verden. Som vi alle vet :) gjør Tjodolver seg bekjent over alt. Naturligvis tar det altfor lang tid å liste alle opp her, men Frode Skaren og de andre i denne artikkelen er hvertfall noen!

Frode driver sitt enmanns firma “uglylogo” og har nettopp oppdatert bloggen sin med sitt arbeid rundt BY:LARM 2011. BY:LARM er Skandinavias største musikkkonferanse og her jobber Frode sammen med designer Rune Mortensen fra Flekkefjord. Samuel Rostøl annonserer i dagens utgave av Avisen Agder sin reise rundt jorden på 1095 dager. Tidligere denne uken hadde vi en sak om Signe Schineller og hennes daglige virke som interiørstylist og for dem som er interessert idet kan Signes blogg RE:SIGNERT være verdt en kikk innimellom. Cecilie Nilsen fra Åmodt har vi tidligere fulgt gjennom sin reise i Asia. Denne gangen fortsetter Cecilie sine eventyrlige opplevelser ”down under”.

Siste blogg ut for denne gang er “Lena’s Twisted Mind”. Lene Edvardsen Jerstad skriver “For tiden kommer bloggen min til å handle om livet på folkehøyskole i Evenskjer, rett utenfor Harstad. Det skjer konstant noe nytt her, vi får alltid nye overraskelser, og vi holder også på å planlegge en jordomreise på 60 dager. Tidligere bodde jeg to år på Gran Canaria og studerte der, så dersom du blar litt tilbake kan du finne en del innlegg fra mitt første år der.”

Altså, mye spennende informasjon fra Kvindøler rundt om i verden. Har du et tips om andre blogger vi kan følge så send en mail til oss!