Handelshuset investerer i butikken

http://www.kvinesdal.no/?p=7910

Meg selv og butikken til Inger Lise Åmot - Åmot Klær

Forleden ble jeg invitert til Kvinesdal av handelsnæringen. De ville investere i butikkens miljø, utseende og lære mer om vareplassering og vindusdekorasjon. De trengte inspirasjon. For det er lett å gå lei og se seg blind når man dag ut og inn er i samme butikk. Hvor skal man hente påfyll? Jeg ble leid inn for å holde kurs!

I tillegg til selve kurset, som ble holdt på utsikten, leide butikkene meg inn dagen etter. De ville ha individuell hjelp i deres egen butikk. Og det ble bra. Føler jeg klarte å formidle enkle teknikker og dekorasjons prinsipper som gjør det lettere for butikkene å vedlikeholde en fin visuell standard på butikken. På egenhånd! I en travel butikkhverdag!

Man skal stå i kassen, hjelpe kunder, pakke opp og henge opp nye vareleveringer, kaste emballasje, henge opp plakater, rydde klær og salgsvarer. Og så skal man fornye butikken og endre utstillinger i tillegg. Jeg kaller det «tidsklemma i butikken». Det finnes gode råd! Jeg er glad jeg fikk muligheten til å besøke hjembygda! Per Tore skal ha ros for dette tiltaket! Han gjør en god jobb for handelsstanden. Det er viktig å tenke nytt og annerledes. Ikke bare fortsette som man gjør.

Det var en suksess. Og det var utrolig moro å komme hjem til hjembygda, der jeg bodde fra 7 klasse ut gymnaset.

Etter gymnaset flyttet jeg til Oslo. Tok dekorasjonsutdanning og jobber nå som foredragsholder og holder kurs i redesign og dekorasjon. Samtidig jobber jeg for diverse interiørmagasiner med interiør, styling av diverse slag. Så blogger jeg (resignert.blogspot.com) En variert og kreativ hverdag.

Mvh Signe Schineller

 

Tidligere artikkel om Signe Schineller her

Og her!