Knaben Camping

http://www.kvinesdal.no/?p=12060
<iframe src="http://www.kvinesdal.no/embed/?guide=12060" style="width: 600px; height: 400px; margin: 0; padding: 0; border: 0;" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" allowtransparency="NO"></iframe>

Plass: 34 vogner. Felles parabolanlegg. Belyst hovedgate. WC/dusj og oppholdsrom.
Campingplassen ligger bak butikken. Det gule bygget midt på bildet. Sanitæranlegget er plassert i det gamle bakeriet. Som er en del av det samme bygget som butikken.Det er plass til 34 vogner. Hver vogn har 16A stømmuttak (drøyt 3kw). Hver vogn er også tilknyttet et felles parabolanlegg. For å slippe å måte gå i mørket med lommelykt vinterstid, har hovedgaten belysning. På baksiden av bakeriet er det laget et halvtak, for å få en skjermet adkomst til toalett/oppholdsrom. Her er det også en egen inngang for tømming av campingvogn toalett.

Toalett fasilitetene er totalt være på ca 50m2. Og bestå av dame og herre toalett/dusj. Eget handicaptoalett m/dusj og vaske/tørkerom. Se bilder til venstre.

I det samme bygget er det også være et oppholdsrom på ca 56m2. Som har store vinduer ut. I tilknytning til oppholdsrommet er det være et lite TV rom på 12m2.

Foto: Knaben.no

Foto: Knaben.no